Начало
За нас
 
ЗАКУПУВАНЕ НА ПРОГРАМИТЕ!
englishfrancaisportuguesitalianoespanolallemand
 Програми
Програма футбол
Програма тото
Програми Отпечатване на баркод
 
 Линк
 
 

Вие сте тук > Начало
 
Добре дошли на cellard.com -
 
На този сайт ще намерите sharewares за изтегляне : програма футбол, тото и програми за отпетване на код бар (баркод, barcodes softwares ).
Натиснете някой от бутоните "download" (изтегляне), за да изтеглите версиите-демонстрации (trial versions) на програмите.

 
STATFOOT32
Програма за следене на шампионатите по футбол (и други спортове). Системи за броене на точки, които могат да бъдат изцяло параметрирани. До 30 екипа на шампионат.
Цялостно параметриране на представянето на класиранията. Статистики. Функция за прогнози. Възможност за формат html (във форма на web страница). Програмата е предоставена с базата данни на мачовете от Първа и Втора Лига на френския шампионат от 1987 г. насам, на италианския (Calcio), португалския (SuperLiga), испанския (Liga), английския (Premier Liga), немския (Bundesliga) актуализиран от 2000 г. насам и белгийския шампионат (Jupiter League) от сезон 2005-2006 г.
Програмата разполага с функция, с която базата данни на мачовете може да бъде актуализирана автоматично по Интернет.
ENGLISH, FRENCH, PORTUGUESE , GERMAN, ITALIAN, SPANISH, CROATIAN.
(3200 Ко) 
(42 лв - 21 €)

Infos
 
 
Buy the software
 
ECOLOTOSYSTEMES
Програма предлагаща системи за игра на ТОТО и на всички игри 6/nn (nn<=49), които позволяват да се играе с голям брой номера на по-ниски цени. Програмата предлага директното отпечатване на фишовете (в момента е възможно за фишовете от следните страни : Франция, Англия, Испания, Белгия, Германия, Швейцария, Израел, Канада, Мароко, Порто Рико, Флорида) и разполага с възможност за анализ на резултатите, който позволява след тиража много бързото представяне на броя на улучените номера върху всеки фиш.
Програмата разполага също с функция, която позволява да се използват външни системи (в текстови файлове). Тази функция отваря програмата към един безкраен брой системи и позволява също да се отпечатат фишовете с номера намиащи се във файлове. 8 системи във версията shareware и 155 в пълната версия. 

ENGLISH
, FRENCH
, PORTUGUESE , GERMAN, ITALIAN
, SPANISH, CROATIAN.

(2100 Kb )
(50 лв - 25 €)

Infos
 
Buy the software
 
BARCODLABGEN
Програма предлагаща 4 функции :
Отпечатване на етикети съдържащи до 3 баркода, 10 реда текст от данни от базата данни на програмата. Генериране на един баркод и експортирането му в клипборда или под формата на картинка.
Експортиране на баркодове под формата на картинки (wmf и tiff). Изчисление на контролния номер за форматите EAN13, EAN8, UPC-A, SSCC, ISBN. Генериране на следните формати баркодове : EAN13, EAN8, Code39, Code128 (A, B, C), Code_2_5, Code93, CodeMSI, PostNet, Codabar, UPC (A, E0, E1, S2, S5), EAN128.
Възможност за импортиране на данни от файл csv.

ENGLISH, FRENCH
, GERMAN,PORTUGUES, SPANISH, CROATIAN
(2500 Kb )
(80 лв - 39.99)

Infos
 
Buy the software
 
EASYBARCODELABEL
Програма за създаване и отпечатване на етикети с баркодове.
С тази програма могат да се създават етикети, които да съдържат : зони за текста, редове, рамки, картинки и баркодове.
Всеки елемент разполага с характеристики, които могат да бъдат променяни от потребителя (разположение, размери, ориентация, цвят...).
Разположението на елементите и представянето на документа се реализират много лесно с помощта на мишката
(WYSIWYG mode).
Съществува функция, с която се изчислява контролния знак за баркодовете от типа EAN8, EAN13, UPC-A, EAN14, SSCC, ISBN.
EAN13, EAN8, Code39, Code128 (A, B, C), Code_2_5, CodeMSI, PostNet, Codabar, UPC (A, E0, E1, S2, S5), EAN128.
Тази програма може да бъде използвана не само за отпечатване на етикети, но и за други видове документи като страница със снимки за документи, визитни картички и други...
ENGLISH, FRENCH, GERMAN,PORTUGUES, SPANISH, CROATIAN
(2500 Kb )
(60 лв - 30)

Infos
 
Buy the software
 
GENPAGECBPLUS
Програма за отпечатване на баркодове EAN13 (използвани главно в търговията) върху различни формати страници с етикети.
Отпечатването се прави от един основен фиш с баркодове съдържащи 1 баркод и 2 текста.
Всеки фиш може да бъде или написан собственоръчно, или импортиран благодарение на една функция на програмата, която позволява импортирането на данни от текстов файл. 
ENGLISH, FRENCH,GERMAN,SPANISH, PORTUGUES, CROATIAN
(2000 Kb )
(50 лв - 25 )

Infos
 
Buy the software
 
GENCB39
Програма за отпечатване на баркодове от типа Code39 върху различни формати страници с етикети. Отпечатването се прави от един основен фиш с баркодове съдържащи 1 баркод и 2 текста.
Всеки фиш може да бъде или написан собственоръчно или импортиран благодарение на една функция на програмата, която позволява импортирането на данни от текстов файл.

ENGLISH, FRENCH, GERMAN, SPANISH, PORTUGUES, CROATIAN

(2000 Kb )
(50 лв - 25)

Infos
 
Buy the software
 
GENCB128
Програма за отпечатване на баркодове от типа Code128 (А, В и С) върху различни формати страници с етикети. Отпечатването се прави от един основен фиш с баркодове съдържащи 1 баркод и 2 текста.
Всеки фиш може да бъде или написан собственоръчно или импортиран благодарение на една функция на програмата, която позволява импортирането на данни от текстов файл.

ENGLISH, FRENCH, PORTUGUES,SPANISH,CROATIAN

(2000 Kb )
(50 лв - 25 )

Infos
 
Buy the software
 
 
email : -